Saturday, 22 November 2014

First Ice Skating Experience! (Gorky Park, Moscow)

Posted by Shiera Leo at 02:07
Assalamualaikum.

Haa mesti ada korang2 yang cakap, apa la first time skating. Orang kat Malaysia pun dah banyak kali. Maklumlah, aku orang Terengganu tak sempat pergi skating kat sunway tu. Hmm, dah tu duduk kat Moscow 2 3 tahun takkan tak pernah skating? Time kelas Physical Education (macam kelas PJK) pernah lah. Tapi biasanya cikgu suruh kitorang ski-ing, bukan skating.

Ni time last winter, February kot. It is the largest outdoor ice rink in Europe kot, tak sure. Korang boleh google balik haha. So memang best la, boleh fefeeling macam omputih kat oversea gituuu. (pftt, padahal memang kat oversea pun) Malas la nak taip panjang2. Korang tengok la sendiri kehebatan aku dan kawan2 hewhew. Sorry kalau video blur senget tertunggang terbalik.

video


video


video

Bosan ke tengok video banyak2? Nah ni ade satu je lagi. Tak nak tengok takyah play haha. Ni second time aku pergi skating kat tempat sama, just 2 or 3 days after. Because i just love skating and that place!


Okay dah, tu je. Nanti dah salji, aku pergi skating lagi, aku upload lagi. Kalau suka bagitau, kalau tak suka pun bagitau haha.

Okbai.

P/s : Video yang diupload (bukan link dari youtube) boleh tengok kat desktop je kot, kat mobile takleh. Aku pun tak tau kenapa T.T




1 comments:

Syafiqah Zamberi on 8 December 2014 at 12:08 said...

best nya..

 

The Perks of being Eva Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos