Wednesday, 10 September 2014

Misi Baru Tahun ni

Posted by Shiera Leo at 20:58
Assalamualaikum and hai semua.

Sorry lama tak update. Dah seminggu aku sampai Moscow. Tapi setelkan hal university visa semua tu dulu, kemas kemas rumah dulu, then baru ada masa free sikit ni hihi.

Dah ada beberapa orang bagitau yang diorang dah dapat poskad tu. Ada yang pm through fb ada yang post kat instagram ada yang tulis satu post pasal poskad tu *sukasukasuka* Alhamdulillah dah sampai. Yang lain macam mana ye? Nanti update okay.

Misi baru tahun ni? Misi apa pulak ni? Haha. Alkisahnya kononnya nak amalkan gaya hidup sihat. Dalam erti kata lain, nak diet and beriadah sikit haha. Sementara takde salji lagi ni. Karang dah ada salji dah tak boleh main kat bawah. Well, kita tunggu dan lihat je *angkat kening* Tapi aku takde la passionate sangat nak kurus ke apa. Just nak try jadi sihat yang betul, bukannya "sihat" haha.

Lunch haritu *nangis* Takde dah nasi ayam nasi goreng nasi lemak nasi berlauk.

Okay dah mengarut. Kalau ada pape korang nak tau pasal Moscow, bagitau aku okayyy.

 Sekarang autumn.

Okbai.

3 comments:

suhailah hamid on 10 September 2014 at 21:57 said...

Alahai syoknya autumn...teringat citer autumn in my heart...

Kad sue dah terima. Dah buat schedule post utk entry penghargaan pun.

Nnt jln2 ke blog www.sihatitunikmat.com

Study rajin2 ye :)

Cik Nadyya on 10 September 2014 at 22:10 said...

makanan tuu nampak sedappp la awak. hee

Cik Sal on 25 December 2014 at 23:03 said...

sedapnya...nyum nyum..

follower 82#

 

The Perks of being Eva Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos